Over Paul

Ik ben Paul Verschuur. Ik ben geboren in 1982 en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Megen. In 2006 stuurde ik af als Bacherlor of Music in Education aan Rockacademie, onderdeel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Mijn hoofdvak was basgitaar. Daarnaast ontwikkelde ik gedurende mijn opleiding een bovengemiddelde interesse in muziektheorie.

Ik ben nog voor ik afstudeerde les gaan geven op diezelfde opleiding. Wat begon als wat bijlessen CA (communicatie en analyse, dat zich bezig houdt met muziektheorie en gehoortraining) aan medestudenten, groeide uiteindelijk uit naar een baan als docent en studieloopbaanbegeleider die ik nog steeds met veel plezier en toewijding vormgeef. Naast mijn werk voor FHK ben ik op diverse andere plekken als docent actief geweest. In feite heb ik bijna alle vormen van onderwijs gezien. Van basis-, middelbaar- en hoger onderwijs, tot onderwijs aan particulieren en op muziekscholen. Naast docent ben ik al mijn hele volwassen leven uitvoerend muzikant. Ik schrijf, speel en produceer muziek. Door de jaren heen in tal van projecten en bands, maar ook als solo artiest.

In 2020 startte ik mijn studie aan de Master Kunsteducatie van Fontys. Gedurende die opleiding ben ik me gaan verdiepen in art-based learning en de mogelijkheden van art-based learning met muziek, waar ik uiteindelijk op afstudeerde.